Over

MEER OVER FRIEKE
Ik kwam er bijvoorbeeld achter...
dat je voedsel kon kopen waar er bij de productie ervan de aarde of dieren niet extreem belast werden, je je lichaam geen geweld aan deed met achtergebleven medicatie, pesticiden en hormonen, er bestond voedsel dat daadwerkelijk voedend was i.p.v. vullend, en best of all: het was veel en veel lekkerder! Ik kwam er ook achter hoe je dus zélf invloed kunt uitoefenen op je eigen gezondheid, middels voeding maar ook op nog vele andere manieren, veel meer invloed dan dat ik ooit had kunnen denken. Via deze site wil ik graag al mijn ontdekkingen, alle voor mij bijzondere pareltjes ontdekt op mijn nog steeds continuerende reis met jullie delen: in de vorm van een blog, recepten en wie weet meer. Ik heb er heel veel zin in!
Ik ben Frieke. Al zolang ik me kan herinneren koester ik een diepe passie voor het welzijn van de mens, dier en aarde, en de wisselwerking tussen deze drie. Toen ik veertien jaar geleden zwanger was van mijn dochter Lieve, kwam die interesse steeds meer tot uiting. Ik wilde mijn kindje de beste voeding geven en haar op laten groeien in een “schone” en milieuvriendelijke wereld.

Duurzaamheid, biologisch eten,
eerlijk/ fair-trade, zuivere voeding (voor lichaam en geest), innerlijke gezondheid, natuurlijke uiterlijke schoonheid, holisme en natuurgeneeskunde zijn enkele van de vele onderwerpen waar ik 100 % in dook; ik onderzocht en bestudeerde, ik probeerde uit en ervoer wat het deed voor mijn lichaam en geest. Wat een rijke wereld ging er voor me open.. en nog steeds!

Frieke

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram